Leave Your Message
010203
videobg
rrethojnë
rreth nesh

rreth nesh

Mirë se vini në CityMax Group

Grupi Citymax u krijua në qytetin antik të Xi'an. Me filialet: Xi'an Citymax AgroChemical Co., Ltd., Xi'an Greenfert Crop Science Co., Ltd., Shaanxi Citymax Agrotech Co., Ltd., Hong Kong Citymax CropScience Co., Ltd., Croptech (Turkey) Ltd .

shikoni më shumë
 • 2012
  Koha e themelimit
 • 25
  +
  Shpërndarësit globalë
 • 60
  +
  vende
abouttopbg
aboutbottombg
Produktet kryesore

Produktet kryesore

Mirë se vini në CityMax Group

010203

Aplikimi i skenarit

Citymax ka shtyrë me sukses markën e vet në fushën globale të plehrave organike. Me reputacion të lartë globalisht dhe të mirëpritur ngrohtësisht në pothuajse të gjitha kontinentet.
Lajme

Lajme

Mirë se vini në CityMax Group

historia e zhvillimit

historia e zhvillimit

Mirë se vini në CityMax Group

657d3e2ylc

2012

E themeluar

2013

Certifikimet ndërkombëtare Kompania e parë kineze që merr produkte të serisë së plotë të certifikuar OMRI.

2014

Degët e huaja Croptech Ltd. Për t'iu përgjigjur tregut të Lindjes së Mesme në Turqi, dega Croptech Ltd Themeloi CROPTECHLTD.

2015

Distributori i Parë Egypt Shoura Group i cili shpërndan markat e famshme botërore si Bayer dhe Basf Citymax është e vetmja markë biostimulante që ata shpërndajnë nga Kina.

2016

Përgatitja për fabrikën e re Qeveria kineze kishte shtyrë politika të rrepta të mbrojtjes së mjedisit që kërkon që të gjitha kompanitë e lidhura me kimikatet të kalojnë në zonën industriale kimike. Me përgjigjen ndaj saj Citymax filloi përgatitjen e fabrikës së re.

2018

Fabrika & forumi inovativ Fillimet formale të bimëve të reja inovative mbajtën forumin "Ndarja e organike Shfrytëzuar të ardhmen".

2019

Certifikime ndërkombëtare dhe degë jashtë vendit Degët e Spanjës Ecocert (standard i dyfishtë i BE-së dhe SHBA-së) REACH (Leja e hyrjes evropiane) Certifikimi i sistemit të menaxhimit të Evropës BV Kina Certifikimi "Menaxhimi i teknologjisë së lartë".

2020

Eksploroni tregun e brendshëm të Kinës Citymax kthehet në Kinë me reputacion të lartë nga më shumë se 50 vende.

2021

U bashkua zyrtarisht në Këshillin Industrial Evropian të Biostimulantëve.

2007

Themeluar në vitin 2007

2010

Projektorë LCD të zhvilluar

2012

Kompanitë e listuara në tregtimin e kapitalit Qianhai

2014

Lindi projektori i parë inteligjent portativ.

2016

U bë një ndërmarrje e teknologjisë së lartë.

2018

U lançua projektori i parë Native 1080P (D025)

2019

U bë furnizuesi i caktuar i projektorëve të Japonisë Rakuten Canon dhe Philips.

010203
hetim për çmimin

hetim për çmimin

Mirë se vini në CityMax Group

Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore. Kërkoni mostër informacioni dhe kuotë, na kontaktoni!
dërgoni kërkesë